About Me

Monday, April 23, 2012

mari berdoa

Mari berdoa agar tak ramai yang masuk tender kali ini sekaligus memudahkan perjalanan membuat TENDER REPORT sebabnya sesuka hati telah TERextend closing date sehari lambat makanya duration untuk membuat TENDER REPORT telah dicuri sehari oleh kontraktor. ohh ohh. Bukan curi tetapi diberi percuma oleh saya yang sangat pemurah T.T  


*mampos aku kalau sembilan sembilan kontraktor masuk tender*

Sunday, April 22, 2012

live your life

the hardest time in life
again?
no lah
it is just a test  :)

never regret with the decision u have made
eventhough the 'petunjuk' was there at that time
life is tough
enjoy the 'toughness' life you had today
even kadang-kadang you feel the worst
feeling like ni akibat tak ikut 'petunjuk' ke?
and macam-macam lagi

deep  in your heart you know...
there is no turning back

just live your life
it just no more 'cikgu tadika wannabe'
and no 'cashier tesco' anymore

Insyaallah everything gonna be ok
Insyaallah




Thursday, April 19, 2012

Wardina Safiyyah kata


"Free yourself from the 'need' of rumah besar, jam rolex, kereta mahal. U shall then be fine, contented & see your purpose of life more clearly..."

:)

Friday, April 13, 2012

Cinta Bersatu


*****

Kau sempurna bagiku
Tak kurang sesuatu
Kau terima apa adaku

*****


Thursday, April 12, 2012

dunia dunia

balik kerja.
lane kiri.
jem.
lane kanan.
8 biji motor polis memecut laju dengan siren berbunyi.
5 biji Perdana iringi kereta VVIP lalu.

terdiam.

sebak.
hoi serius rasa nak nangis.

how easy their lives are.
pangkat. duit. kuasa.
T.T

ingat-ingatlah rakyat jelata ni haa.

zuhud. berSEDERHANAlah.

-------------

-------------

-------------

syukran ya Allah dengan kesihatan dan rezeki yang engkau kurniakan.


Wednesday, April 11, 2012

ketegangan seorang QS



cool mann. tenang tenang..


.....

.....

.....

.....

.....

.....

.....


teetenanggg...


hoishh~ mampu? T.T

Monday, April 2, 2012

spam



you have 1 unread secured message!!
from: CIMB Group


regards,
Maybank2u




Sunday, April 1, 2012

teori pemandu di malaysia



ibarat molekul-molekul pantang ada ruang nak penuhkan jugak walaupun lampu da kuning. malaysian driverss never stop.

unless there is an accidentttt...



on the other side of the road..
so true!