About Me

Sunday, July 12, 2015

Wallpaper Kaison



Plug tepi sofa ni dah ok. Sekarang dah boleh on lappy dalam keadaan yang ergonomic ;)


Semalam ada orang demam kena paksa pasang wallpaper sebab macam dah bertahun beli tapi xpasang2. Dah iklan nak jual murah dekat mudah.my and carousell pon tak ada org sudi beli. 
I is said.


Karena pasang dengan paksa rela, hasilnya boleh nampak kurang keikhlasannya di situ. Belasah la. Asalkan pasang sudah le labuuuu.



Siap juga akhirnya bilik tetamu dengan wallpaper!


Esok nak pergi beli wallpaper lagi. 
Terbeliak mata suamiku dengar. hahah

Tuesday, October 14, 2014

2014

14/10/2014
Long time no see haa DiaryOfZen
2014 is about to end
Half of October dah pon

Rindu

Should write more often
In a 'matang' way
Dah tua kannn
Sebab aku bosan sangat woi!

eh eh eh...

Jangan lupa follow instagram:  http://instagram.com/thecottonin

Facebook page: https://www.facebook.com/thecottonin

Untuk kain cotton yang super duper menawan macam ni

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Happy Shopping Darlings! :)

Wednesday, March 6, 2013

Pameran Hartanah BUMIPUTERA

Hari Sabtu, jalan-jalan Mid-Valley
Pameran Hartanah BUMIPUTERA
Pusing-pusing

Double storey - 350k the cheapest in RAWANG - LEASEHOLD

Kesimpulan;  'Nampak gayanya kita tak mampu nak beli rumah baru'

Dayymm!

Monday, August 6, 2012

Teman Pengganti

Saturday, June 30, 2012

lee min ho + nazim othman + faizal tahir = ?


lee min ho oppa



ini nazim othman



ini faizal tahir



faizal tohit
artis baru nak up
ekekeke

Wednesday, June 27, 2012

rezeki

thanks Allah for the rezeki
rezeki nak kahwin,
rezeki anak pertama,
rezeki anak kedua
and bla3
sentiasa ada
just keep the faith kan :)
semoga Allah 'mewahkan' lagi rezeki kami
amin amin amin ya Rabb

life isn't easy bebeh


PTPTN jangan lupa! yeah yeahhh!