About Me

Wednesday, March 28, 2012

orang keyy ell

lahir dan membesar di kuala lumpur

a friend once asked me.

'zen, kau orang k.l ke?'

'yer.kenapa?'

'tak macam k.l pon'

??!! (-.-') ok fine. keyy elll tu macam mana?

why soo key elll?

haha

Sunday, March 18, 2012

kenangan bersama mu kasih


kenangan bersama mu kasihhh
seumpama mimpi di dalam mimpiii
terasa engkau di sisiii
menemaniku saban hariiii
kah kah kahakkk terkeluarr

disebabkan semalam sabtu
haruslah ahad banyak nak story
esok dah start gloomy
makanya sabtu ditunggu lagiii
untuk iniii


ohh ohh no camera pleaseeee
xkireee nak jugakk

cakkkk!




ehemm

kaki-kaki kami

tayang gigi skettttt~
ok enufff enufff

terasa hidupku ini
umpama mimpi dalam mimpi
aicehhh

John Carter


sabtu semestinya adalah hari yang sangat2 dinantikan setiap minggu selepas 5 hari mengabdikan diri pada kerja yang xberapa berjaya makanya wajarkah ianya disebut kerjaya?
konflik kerjaya datang lagi.yeahhh!
makanya aktiviti di hujung minggu pastilah menonton movie bagi menenangkan diri selain menyanyi-nyanyi



filem minggu ini adalah John Carter. bestttttt!!!
malas nak review. yang pastinya poster di atas tidak menggambarkan langsung jalan cerita.
definitely! melihatkan poster tiada nafsu nak menonton.
tapi yang lebih pasti woola is cute. hehe




woolaaaaa. cute bukan? sangat! haha
tak kenal maka tak cinta



Dejah Thoris princess of Barsoom (Mars) bersama Virginia. kah3
Marikh adalah Barsoom dan Bumi dipanggil Jasoom di planet Marikh




Picture di atas haruslah diselitkan. feeling2 nak kahwin. ngahaha
Best best. Mahu nonton lagi sihh~



Friday, March 9, 2012

kerja dan hidup

hari ini jumaat dan esok sabtu yang ditunggu-tungggu :D
walaupun kerja banyak tapi esok sabtu
bq, measurement, documentation
rebar besi rebar besi rebar
column beam column beam column
PRICING lagi!

esok sabtu jadi esok cuti
tapi AHAD WAJIB KERJA sebab isnin nak tender

tahi
aku kerja untuk hidup bukan hidup untuk kerja
sebab aku manusia
yang hidup untuk kerja tu robot aka machine
senang cite android lah

jangan merungut lah
bersyukur
masih diberikan kudrat untuk bekerja
Smileee :B

Thursday, March 8, 2012

bye bye VS cry cry = it's gonna be me

Compare and contrast








xagduqgwedilqwgdiqulewhd


patotlah macam penah dengar lagu T-ara Cry Cry ni

especially part

Baby can't you see that look at my eyes

Seulpeume bbajin nae dununeul bwa uh uh

penat recall


-.-''

Tuesday, March 6, 2012

Astrid - Tentang Rasa


Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Friday, March 2, 2012

Terukir Di Bintang


sayangku jangan kau persoalkan siapa di hatiku
terukir di bintang x mungkin hilang
cintaku padamu :)