About Me

Saturday, August 27, 2011

Wednesday, August 24, 2011

i love you



















dah tahu kan

1 kesilapan boleh memadamkan 10 kebaikan

kalau dah 18 silap?

serve your right!


Sunday, June 26, 2011

favourite lullaby

ehem =)

rindu

Wednesday, June 8, 2011

kepada sahabat

wish i was there
by your side
lending my shoulder
crying together


things happen for a reason
plzz stay strong. stronger!! strongest!!


dari jauh :(
doa kite untuk awak :) always

He knows best.

Wednesday, May 11, 2011

=.='

If it's good, it's gonna be wonderful
but if it's bad, it's gonna be an experience.

never regret!

Tuesday, February 8, 2011

kerajaan semut


subhanallah

Monday, February 7, 2011

070211

cincin macam dah naik satu size

ini tandanya...
jari-jemari menggemuk T.T

Sunday, February 6, 2011

cityville

terlalu addicted main CITYVILLE sampai activate facebook satu lagi pastu add orang banyak2 dekat fan page CITYVILLE sebab nak add neighbour banyak2 lepas tu boleh la main sampai lebam dan tiba-tiba keluar bendalah ni. tadaa~




facebook bagi warning sebab terlalu laju add orang banyak2 T.T

Tuesday, February 1, 2011

hari ini cuti

hari cuti wilayah

kem sungai besi
gile beriyer bunyi askar menembak
tibe2 dengar helikopter pulak

macam atas umah je

*gerun*

Thursday, January 27, 2011

favourite past time

cokolat hirooo~
ponnn~ponnn~ponnn~

rupa2nya bai jual roti masih lagi menjual bendalah hiro ni setelah lebih berbelas tahun xnampak.gila teruja.teros borong semua yang bai tu ada.ok tipu.
harga semasa adalah 30sen satu
dan lepas makan hari ni baru sedar dan tahu sebenarnye ianya hanyalah bahulu bersalut cokolat.
favourite past time

Tuesday, January 25, 2011

Dunia Akhir Zaman

Monday, January 10, 2011

one litre of tears



:')(