About Me

Monday, March 15, 2010

zaman internet dial up

teringat dulu zaman internet pakai dial up nk connect tengah malam bunyi bising gila smpai jiran sebelah rumah pon bole dengar.lepas tu bile connect bukan terus bole on9.kene tunggu dekat setengah jam dulu baru line die ok.tapi tetap bersabar semata-mata nk online mIRC.hahaha.sekarang wujud lagi ke mIRC?ok cepat google.
dulu ada dua je.kalau xpakai tmnet mesti pakai jaring.kan kan kan~

lepastu bile internet mcm slow mcm asek disconnect je macam2 cara buat nak bagi die laju sikit.walaupun sikit tetap berusaha.angkat gagang fon la.gantung cable tinggi2 la.macam2 lagi lah. memang berjaya ok.

sekarang da pakai streamyx wireless kalau ada problem mesti call teros operator streamyx yang kurang ajar jawab call macam la kitorang baru guna tmnet 2bulan xtau apa2 suruh re configure la reset la yang smemangnye benda basic tu kitorang reti buat. pengarah telekom pon belum tentu pernah ada masalah macam kitorang pengguna tegar ni tau.
ini baru betol customer is always right.memang betol kitorang betol. (>.<)


mIRC Logo

ok lepas google mIRC wujud lagi dgn logo baru rupenye.hahaha

3 comments:

Saleyha Shahiran said...

hahaha. bukak dulu mirc pastu masuk kampung chat. hahaha

zirconia said...

wah entry panjang! ske2..hehe

iqy said...

wahahaha kantoi bukak mirc cari pakwe hahaha