About Me

Wednesday, March 31, 2010

benci dan geli bertukar simpati



pagi-pagi mandi macam biase



lalala~tiba-tiba....

tengok2 dinding ada labah-labah kaki panjang spesies tarantula tu.
haiyarrk~watch out!!


ok mandi tetap mandi
keep watching labah-labah yang rilek je intai orang mandi sambil garu2 kaki usap2 mulut.
fine.serius geli.benci.labah-labah ni besar ok!

.........................................................................................


malam2 pulak keluar toilet sambil nyanyi2 riang gembira


tengok betapa riangnya sambil x perasan ada anak labah-labah jalan dekat sebelah dan
tiba-tiba.......(tiba-tiba lagi)

ketepek.kaki macam rasa geli-geli macam terpijak sesuatu. jeng jeng jeng~

oh oooo~ terpijak kaki anak labah-labah rupanya.2 kaki pulak.sampai putus siap


anak labah-labah pon kelam kabut lari masuk bawah mesin basuh


meninggalkan 2 kakinya yang dah putus di pijak gergasi tadi.
kesian anak labah-labah.sobs.

pandai kan labah-labah menukar perasaan geli dan benci I terhadap kaum kerabat beliau jadi simpati
sekian cerita benci dan geli bertukar simpati T_T


Sunday, March 28, 2010

how to train your dragon

menonton tanpa perlu berfikir


umum
sesuai ditonton oleh semua lapisan masyarakat


Monday, March 22, 2010

semalam pegi genting












love u bb!!

Monday, March 15, 2010

zaman internet dial up

teringat dulu zaman internet pakai dial up nk connect tengah malam bunyi bising gila smpai jiran sebelah rumah pon bole dengar.lepas tu bile connect bukan terus bole on9.kene tunggu dekat setengah jam dulu baru line die ok.tapi tetap bersabar semata-mata nk online mIRC.hahaha.sekarang wujud lagi ke mIRC?ok cepat google.
dulu ada dua je.kalau xpakai tmnet mesti pakai jaring.kan kan kan~

lepastu bile internet mcm slow mcm asek disconnect je macam2 cara buat nak bagi die laju sikit.walaupun sikit tetap berusaha.angkat gagang fon la.gantung cable tinggi2 la.macam2 lagi lah. memang berjaya ok.

sekarang da pakai streamyx wireless kalau ada problem mesti call teros operator streamyx yang kurang ajar jawab call macam la kitorang baru guna tmnet 2bulan xtau apa2 suruh re configure la reset la yang smemangnye benda basic tu kitorang reti buat. pengarah telekom pon belum tentu pernah ada masalah macam kitorang pengguna tegar ni tau.
ini baru betol customer is always right.memang betol kitorang betol. (>.<)


mIRC Logo

ok lepas google mIRC wujud lagi dgn logo baru rupenye.hahaha

Tuesday, March 9, 2010

solomon kane

solomon kane


susah betol nak cari movie yang memuaskan hati dan nafsu
ok nafsu xperlu
tiada adegan seks
cerita ni best.pegila tengok

Monday, March 8, 2010

.

i miss you
i love you


is it too much?
sori

Sunday, March 7, 2010

backward

what will you do if you could turn back time??

Saturday, March 6, 2010

breakeven

they say bad things happen for a reason
but no wise words gonna stop the bleeding

what am i supposed to do
when the best part of me was always you?

i'm falling to pieces