About Me

Thursday, June 25, 2009

keterlaluan

tingkah menjagai.
mata memerhati.
hati mengikuti.
minda mengetahui.
jiwa mengenali.
akal menakluki.

berhenti sebelum keterlaluan.
ok berhenti.

God help me plzzz~ =/

alaa coomeeeLL

pergilah menonton transformer 2 nescaya anda akan berasa Shia LaBeouf tu makin besar makin kacak rupanya. heh. bee~ i lyk!! haha. ending, beramai2 satu panggung berikan tepukan gemuruh. enjoyy~ (terima kaseh kepada r0ja, jai dan semua!!)

Saturday, June 20, 2009

hari ini sudah sabtu

sabtu dah separuh hari berlalu
dan exam kau hari selasa
sila study makcik zen
matikan fantasi
hidupkan realiti
goodluck semua!!

Friday, June 19, 2009

hari ini hari jumaat

sedang lemah2 berlemak sahaja.

perlu ke pergi meeting??


si durian bkn ada pown~

*xbersemangat*

ok, crush lagi.

Wednesday, June 17, 2009

entri paling panjang

syukurlah engkau pernah bersekolah di sebuah sekolah suatu ketika dahulu sebab:

1)secara xlangsung terhafal ma'thurat dan surah yasin,

2)surah sajjadah, al mulk, al waqi'ah dan sebagainya. tu pun kalau rajin turun jemaah subuh hari jumaat laa. wahaha.

3)sembahyang jemaah yang pahalanya 27x ganda. makmum muafik ngan masbuk sama ke pahalanya?? heh. masbuk selaaluuu~

4)tiap2 hari menadah telinga dengar kuliyyah maghrib. suka kan bila tirai dibuka. =P

5)tiap2 jumaat pegi kelas Quran kan? walaupun maseh xmampu bertaranum. haha

6)tudung labuh wey~ hari2 gosok penuh kesabaran.

7)ada subjek bahasa arab, syariah islamiah dan quran sunnah. walaupun xmampu untuk istinbat hukum.

tapi paling best bile:

1)weekend, time semua balik bermalam ramai2 berpesta dalam kolah asrama dan masing2 jadi ikan duyung. smakl ada swimming pool kowt~

2)beramai2 jadi model atas pentas pada hari jumaat akibat lewat ke perhimpunan semata2 sarapan nasi lemak yang mmg terbaaeekkk~

3)hari jumaat lalu kantin cik man sambil mencebik sesama sendiri. "cik man xpergi smayang jumaat"

4)dengan selamba melepasi guard yang entah xtahu bangsa apa sambil melambai2 macam artis terkenal semata2 nak pergi beli entah ape2 je dekat pasaraya skyline tuh.

5)sanggup merentasi laluan berpagar semata-mata nak escape kelas dan tido di bilik prep. kain dan tudung labuh bukanlah halangan untuk panjat pagar asrama kaaann.

6)kemudian susun kerusi rapat2 bawah meja prep dan baring disebalik alas meja menyembunyikan diri dari ustazah nik dan rotannya. muke nak saiko je..

7)xsaba2 je nak abes prep dan menikmati hidangan minum pagi, petang dan malam di Dewan Makan sambil cuci mata

8)dengan jelingan juling dan senyuman kambing pada abang sam menyebabkan laok sentiasa lebih dari orang lain. muahaha, mana x belon. ok, alfatihah untuk umi. semoga rohnya dicucuri rahmat.


serius rindu sekolah. siapa cakap universiti lagi best???tipuuu~

Saturday, June 13, 2009

bagaimana.bila


bagaimana kau hidup.

semuanya indah.
bagaimana aku hidup.
ape kau kesah??

bila aku diam.
kelihatannya memendam.
bila aku cakap.

kau sibuk nak berucap.

so shataap!!

Friday, June 12, 2009

apa.kenapa.siapa


apa aku mahu??

aku mahu kamu.
apa engkau tahu??

kau xtahu menahu.

kenapa aku mahu??
hanya aku yang tahu.

siapa aku mahu??
mungkin engkau tahu.

kedai minuman arak d0bi

lokasi: laundry bar.

band: 0bjek bulat.(sedikit culah)haha

lagu: go go power rangers.

hey awak kacak. auww~

teruja.

Wednesday, June 10, 2009

aku jahil

jangan berbahasa pelat dgn aku.
contoh terbaek.

"hari ni mak masak sup ikan meWah"

ikan mewah?? ikan ape yang mewah sgt??
mak kau masak sup ikan emas ke??

ok,

"hari ni mak masak sup ikan meRah"

haa, kan lg senang nak sebot.
aku pon paham.
sori, aku lampi bahasa pelat.
peace~

Tuesday, June 9, 2009

one nite stand

cerita semalam. tajuk tiada kaitan dgn peristiwa.

uitm shah alam.

rumi.

performance.

u guys rawks!!

cayaa laa.

good j0b. congrats.

Friday, June 5, 2009

bebola api

sunset belakang umah.mmg chantek weyh.demn xda slr.



bebola api di celahan pokok




*semak2 belakang kuarters ni pn da cukup indah untuk shooting2.